Index

Vieraita? Miten mukavaa! Tervetuloa, minä keitän kahvit niin voit mennä odottelemaan olohuoneeseen. Varoitus - saat varmasti syliisi kavereita.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi matalaan majaani. Kuten varmasti huomasit, satuit löytämään itsesi Suomen Kajaanista maaseudulta. Kotiamme oli varmasti vaikea olla huomaamatta, sillä koirat tulevat samantien portille moikkaamaan häntä heiluen ja innosta haukkuen, kun auto lähestyy pihaporttiamme. 
Tällä hetkellä kotootani löytyy itseni lisäksi kolme bordercollieta ja kyseistä rotua myös kasvatan. Laumaan kuuluu myös yksi saksanpaimenkoira sekä kultainennoutaja. Muitakin eläimiä löytyy lampaista kanoihin ja ankoista nautaeläimiin, mutta ne eivät ole täysin omiani - vuokraan niittyjäni ja laitumiani muille maatilallisille heidän eläimiään varten ja vastaavasti saan oikeuden välillä omilla koirillani harjoittaa paimennusta kys. eläimillä. 

Kuva puzilkin


Kasvatan pienimuotoisesti tällä hetkellä vain bordercollieita ja oikeastaan koko vapaa-aikani kulutan koirien kanssa treenatessa ja kisaillessa. Meidät voi nähdä vähän kaikenlaisissa harrastuslajeissa kisakentillä, sillä bordercollie on mielestäni hyödyllinen harrastuskoira mihin tahansa harrastukseen ja pyrin tuomaan omia koiriani näkyville näissä lajeissa.
Vielä kerran tervetuloa! Terveisin,
Lodde & karvakorvat
Ps. Yhteydenotot sähköpostitse sahellyksen@hotmail.comEi kommentteja:

Lähetä kommentti